Testare la domiciliu

Gestionați riscul SARS-CoV-2 în familia sau în firma dumneavoastră, folosind serviciul nostru de testare RT-PCR COVID-19 la domiciliu.
O recoltare a probei de tip exsudat nazofaringian este tot ceea ce este necesar pentru a diagnostica infecțiile active cu SARS-CoV-2, facilitând o izolare adecvată și reducând răspândirea ulterioară a bolii. Este recomandat să nu mâncați și să nu beți cu 4 ore înainte de recoltarea probei.
Folosim testarea Real Time RT-PCR COVID-19 în laboratorul propriu, singura metodă de testare de laborator acceptată dacă doriți să calatoriți în afara țării.
Pentru testarea unui volum mai mare de angajați va rugam sa ne contactati.

Test PCR la domiciliu
Test Real Time RT-PCR pentru SARS-COV2

Testul gold standard de detectie a materialului genetic al virusului SARS-COV2 de la nivelul mucoaselor cailor respiratorii superioare


340 lei

+ 250 lei deplasare echipaj medical
Test Antigen la domiciliu
Test Rapid Antigen SARS-COV2

Test rapid care detecteaza prezenta Proteinei Spike (Antigen) la nivelul mucoaselor recoltate. Recoltarea este de tip exudat nazofaringian


150 lei

+ 250 lei deplasare echipaj medical
Antigen Multiplex
Test Rapid Antigen Multiplex ( SARS-COV2 + Gripa Sezoniera)

Test rapid care detecteaza atat Antigenul viral SARS-COV2 cat si Antigenul Viral al Influenza A si B ( virusurile gripale sezoniere).


200 lei

+ 250 lei deplasare echipaj medical
Test Antigen Multiplex
Test serologic (cantitativ) Anticorpi IgM si IgG Anti-SARS-COV2

Testul se realizeaza prin recoltarea de sange pentru analiza cantitativ ( prelucrat in laborator, nu test rapid) care detecteaza prezenta si cantitatea de anticorpi Anti-SARS-COV2 in sangele circulant al pacientului.


150 lei

+ 250 lei deplasare echipaj medical
RT-PCT si Antigen Multiplex
Pachet Test RT-PCR si Test Antigen SARS-COV2


490 440 lei

+ 250 lei deplasare echipaj medical
PLATA ONLINE CU CARDUL


plata online cardul
Plata se va realiza securizat, direct pe platforma noastra.

SERVICIUL DE RECOLTARE CU PERSONAL MEDICAL CALIFICAT

Doriți sa faceți testul RT-PCR COVID-19 la domiciliu?
Va oferim un serviciu complet în care un cadru medical specializat, echipat în conformitate cu I.N.S.P., vă va recolta proba și o va duce în siguranță la laboratorul propriu, acreditat de Ministerul Sănătății;

Avantajele unui serviciu de recoltare la domiciliu de către un cadru medical specializat

Asigură recoltarea corectă a probei fără să vă deplasați. COMPLET MEDICAL va asigura transportul probelor în laboratorul propriu acreditat, pentru efectuarea testului Real Time RT-PCR pentru virusul SARS-CoV-2. Nu există întârzieri* în livrarea rezultatului pe e-mail.

*Doar în cazul rar în care rezultatul este neconcludent și trebuie repetat pe alte aparate Real Time RT-PCR și cu alte kituri de detecție, timpul de livrare al rezultatului poate fi mai mare.