Testare la domiciliu

Gestionați riscul SARS-CoV-2 în familia sau în firma dumneavoastră, folosind serviciul nostru de testare RT-PCR COVID-19 la domiciliu.
O recoltare a probei de tip exsudat nazofaringian este tot ceea ce este necesar pentru a diagnostica infecțiile active cu SARS-CoV-2, facilitând o izolare adecvată și reducând răspândirea ulterioară a bolii. Este recomandat să nu mâncați și să nu beți cu 4 ore înainte de recoltarea probei.
Folosim testarea Real Time RT-PCR COVID-19 în laboratorul propriu, metodă de testare acceptată dacă doriți să calatoriți în afara țării.
Pentru testarea unui volum mai mare de angajați va rugam sa ne contactati.

Test PCR la domiciliu
Test Real Time RT-PCR pentru SARS-COV2

Testul gold standard de detectie a materialului genetic al virusului SARS-COV2 de la nivelul mucoaselor cailor respiratorii superioare


245 lei

+ 250 lei deplasare echipaj medical
Test Antigen la domiciliu
Test Rapid Antigen SARS-COV2

Test rapid care detecteaza prezenta Proteinei Spike (Antigen) la nivelul mucoaselor recoltate. Recoltarea este de tip exudat nazofaringian


119 99 lei

+ 250 lei deplasare echipaj medical
Test Antigen Multiplex
Anticorpi Anti-Sars-Cov2 IgM/IgG (Post Infectie)

Acest tip de analiza aduce informatii care pot sugera o trecere recenta prin boala.
Cand corpul uman este infectat cu SARS-COV2, virusul pacaleste sistemul imun si patrunde in celule legandu-se prin Proteinele sale Spike de receptorii celulari ACE2. In urma infectiei, corpul dezvolta multe tipuri de anticorpi, printre care Anticorpi Anti Proteina N (nucleocapsida - proteina care contine ARN-ul viral - cea mai abundenta proteina din virus) si anticorpi Anti Proteina-Spike - secventa RBD (Receptor Binding Domain al domeniului S1 al proteinei Spike).
Anticorpii Anti Proteina N sunt dezvoltati doar in urma trecerii prin boala, NU si prin vaccinare.
Anticorpii Anti Proteina Spike (RBD S1) sunt dezvoltati si in urma trecerii prin boala dar si in urma vaccinarii.
Testele de sange IgM si IgG nu sunt diagnostice si trebuie interpretate in context clinic de catre medicul dvs.


150 99 lei

+ 250 lei deplasare echipaj medical
PLATA ONLINE CU CARDUL


plata online cardul
Plata se va realiza securizat, direct pe platforma noastra.

SERVICIUL DE RECOLTARE CU PERSONAL MEDICAL CALIFICAT

Doriți sa faceți testul RT-PCR COVID-19 la domiciliu?
Va oferim un serviciu complet în care un cadru medical specializat, echipat în conformitate cu I.N.S.P., vă va recolta proba și o va duce în siguranță la laboratorul propriu, acreditat de Ministerul Sănătății;

Avantajele unui serviciu de recoltare la domiciliu de către un cadru medical specializat

Asigură recoltarea corectă a probei fără să vă deplasați. COMPLET MEDICAL va asigura transportul probelor în laboratorul propriu acreditat, pentru efectuarea testului Real Time RT-PCR pentru virusul SARS-CoV-2. Nu există întârzieri* în livrarea rezultatului pe e-mail.

*Doar în cazul rar în care rezultatul este neconcludent și trebuie repetat pe alte aparate Real Time RT-PCR și cu alte kituri de detecție, timpul de livrare al rezultatului poate fi mai mare.