Procesul de testare

Testare COVID19 RT-PCR cu rezultat in 6 - 12 ore lucratoare (in intervalul 08:00 - 22:00)

Fluxul din cadrul centrelor de testare: receptia pacientului se face separat, fara contact cu alti pacienti, dupa semnarea acordului privind recoltarea si operarea datelor cu caracter personal, plata testului - de preferinta prin metoda wireless cu card bancar se face recoltarea - in camera de recoltare. In acest mod, pacientul are contact minim cu personalul medical, iar recoltarea se face in conditii de siguranta maxima.

Rezultatul iti spune cu precizie de 99.9% daca esti pozitiv sau negativ pentru COVID19/ SARS-CoV2.

Pasul 1
Receptia si inregistrarea pacientului, semnarea acordului privind recoltarea si operarea datelor cu caracter personal, plata testului.
Pasul 2
Recoltarea in camera de recoltare special destinata.
Pasul 3
Procesarea probei RT-PCR pentru SARS-COV2 in cel mai performant laborator din tara - German Diagnose.
Pasul 4
Trimiterea rezultatului prin email, in limba romana si engleza.

Locatiile noastre

Centrele de testare Complet Medical sunt dedicate testarii pentru SARS-COV2 si cuprind toata aria de servicii medicale specifice:

  • Testarea RT-PCR se face prin recoltarea unui exudat orofaringian si nazal si transpoprtarea probei la laboratorul propriu acreditat - German Diagnose / Citobiomed. Rezultatul este livrat in maximum 30 de ore si iti spune cu precizie de 99.9% daca esti pozitiv sau negativ pentru COVID19/ SARS-CoV2.
  • Test Rapid Antigen Sars-COV2: se face prin recoltarea de exudat nazofaringian de catre un cadru medical specializat si executarea testului pe loc, cu rezultat in 15 minute. Testul iti spune, cu o sensibilitate de 95%, daca in acel moment ai prezent antigenul Sars-Cov2 la nivelul mucoaselor recoltate. 

Programul de Testare RT-PCR coordonat de Complet Medical si German Diagnose este un program unic in Romania, dedicat exclusiv testarii si prevenirii infectiei cu SARS-COV2, cu laborator acreditat propriu, astfel avand un ciclu inchis cu o calitate superioara, tot procesul fiind controlat, de la recoltare pana la emiterea rezultatului catre pacient.