Procesul de testare

Testare COVID19 Real-time PCR cu rezultat in 6 - 12 ore lucratoare (in intervalul 08:00 - 22:00)

Fluxul din cadrul centrelor de testare: receptia pacientului din interiorul autovehiculului, inregistrarea pacientului, semnarea acordului privind recoltarea si operarea datelor cu caracter personal, plata testului - de preferinta prin metoda wireless cu card bancar, iar apoi recoltarea care se face din camera de recoltare. In acest mod, pacientul are contact minim cu personalul medical, iar recoltarea se face in conditii de siguranta maxima.

Rezultatul este livrat in maximum 24 de ore si iti spune cu precizie de 99.9% daca esti pozitiv sau negativ pentru COVID19/ SARS-CoV2.

Pasul 1
Receptia pacientului din interiorul autovehiculului, inregistrarea pacientului, semnarea acordului privind recoltarea si operarea datelor cu caracter personal, plata testului
Pasul 2
Recoltarea din camera de recoltare special destinata
Pasul 3
Procesarea probei RealTime RT-PCR pentru SARS-COV2 in cel mai performant laborator din tara - German Diagnose
Pasul 4
Emiterea rezultatului prin email, in limba romana si engleza, in 24h din momentul testarii

Locatiile noastre

Centrele de testare Complet Medical sunt dedicate testarii pentru SARS-COV2 si curpind toata aria de servicii medicale specifice:

  • Testarea Real Time RT-PCR se face prin recoltarea unui exudat orofaringian si nazal si transpoprtarea probei la laboratorul propriu acreditat - German Diagnose / Citobiomed. Rezultatul este livrat in maximum 24 de ore si iti spune cu precizie de 99.9% daca esti pozitiv sau negativ pentru COVID19/ SARS-CoV2.
  • Test Rapid Antigen Sars-COV2: se face prin recolotarea de exudat nazofaringian de catre un cadru medical specializat si executarea testului pe loc, cu rezultat in 15 minute. Testul iti spune, cu o sensibilitate de 95%, daca in acel moment ai prezent antgenul Sars-Cov2 la nivelul mucoaselor recoltate. Antigenul - proteina Spike - este specifica virusului SARS-COV2, ceea ce ofera o specificitate de 99.5% testului.
  • Test cantitativ (din sange) Anticorpi IgM si IgG Anti-SARS-COV2: testul serologic se efectueaza prin recoltarea de sange si prelucrarea probei in laborator. Acest test iti spune daca ai imunitate pentru SARS-COV2.

Programul de Testare Real Time RT-PCR coordonat de Complet Medical si German Diagnose este un program unic in Romania, dedicat exclusiv testarii si prevenirii infectiei cu SARS-COV2, cu laborator acreditat propriu, astfel avand un ciclu inchis cu o calitate superioara, tot procesul fiind controlat, de la recoltare pana la emiterea rezultatului catre pacient.