Testare la centre

Plateste cu cardul si testeaza-te in orice centru

Gestioneaza riscul SARS-CoV-2 in familia sau in firma ta folosind serviciul nostru de testare pentru COVID-19.
O recoltare a probei de tip exsudat nazofaringian este tot ceea ce este necesar pentru a diagnostica infecțiile active cu SARS-CoV-2.
Vom recolta corect fara sa te doara. Confortul tau este prioritar pentru noi iar recoltarea este facuta de asistente medicale cu experienta.
Testele Antigen sunt facute direct la centru cu rezultat in 30 de minute; testele RT-PCR COVID-19 sunt transportate la laboratorul propriu.

RT PCR la centru
TEST RT-PCR PENTRU SARS-COV2

Testul RT-PCR pentru SARS-COV2 este testul gold standard de detectie a materialului genetic al virusului SARS-COV2.


245 lei

245 lei - plata la centru
Test Antigen la centru
TEST RAPID ANTIGEN SARS-COV2 (TEHNICA IMUNOCROMATOGRAFIE)

Test Rapid Antigen Covid19 este testul rapid care detecteaza prezenta Proteinei N (nucleocapsida) la nivelul mucoaselor recoltate. Recoltarea este de tip exudat nazofaringian. Rezultat in 30 de minute.


119 99 lei

119 lei - plata la centru
Produs 1
Test Rapid Gripa A - B

Testul nostru Antigen pentru Gripa A-B este disponibil la centrul de testare Complet Medical - Alba Iulia si Henri Coanda.


99 lei

PLATA ONLINE CU CARDUL


plata online cardul
Plata se va realiza securizat, direct pe platforma noastra.

SERVICIUL DE RECOLTARE CU PERSONAL MEDICAL CALIFICAT

Va oferim un serviciu complet in care un cadru medical specializat, echipat in conformitate cu I.N.S.P., va va recolta proba și o va duce in siguranta la laboratorul propriu, acreditat de Ministerul Sanatatii;

COMPLET MEDICAL va asigura transportul probelor în laboratorul propriu acreditat. Nu există întârzieri* în livrarea rezultatului pe e-mail.

*Doar în cazul rar în care rezultatul este neconcludent și trebuie repetat pe alte aparate RT-PCR și cu alte kituri de detecție, timpul de livrare al rezultatului poate fi mai mare.