Centru testare autorizat UEFA si FRF

Procedura de acces pe Arena Nationala, la partidele UEFA EURO 2020:
testarea rapida incepe cu 24 de ore inaintea deschiderii porţilor (si cu 27 de ore inainte de fluierul arbitrului).

Exemplu: pentru meciul de Luni, 21 Iunie, testarea incepe Duminica - 20 Iunie, la ora 16:00, la unul dintre cele 13 centre COMPLET MEDICAL din Bucuresti, acreditate EURO 2020.

Avand in vedere legislatia nationala in vigoare privind desfasurarea evenimentelor sportive in timpul pandemiei COVID-19, accesul in tribune, in timpul meciurilor EURO 2020 de pe Arena Nationala din Bucuresti, este permis urmatoarelor categorii de persoane:

 • A. Persoanele care sunt vaccinate complet impotriva virusului SARS-CoV-2 si au cel putin 10 zile trecute de la rapel;
 • B. Persoanele care prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore inaintea inceperii meciului;
 • C. Persoanele care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 90-a zi de la confirmarea infectarii cu SARS-CoV-2;
 • D. Persoanele care prezinta rezultatul negativ al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 24 de ore inaintea deschiderii porţilor. Rezultatul trebuie certificat de COMPLET MEDICAL.

Procedura pentru persoanele detinatoare de bilete care se incadreaza in categoriile A, B sau C ( VACCINATE, TRECUTE PRIN BOALA SAU CU TEST PCR NU MAI VECHI DE 72H):

 1. Detinatorul de bilete se prezinta in ziua sau in ziua precedenta meciului, la unul dintre cele 13 centre de testare COMPLET MEDICAL din Bucuresti, creditate EURO 2020, insotit de actele medicale doveditoare de mai sus, in limba romana sau limba engleza.
  Va recomandam sa va prezentati la unul dintre centre SAMBATA sau DUMINICA dimineata, pentru a evita aglomeratia dinaintea primului meci.
 2. Solicitantul plateste la casierie costurile procedurii de verificare - 5 lei.
 3. Personalul medical verifica documentele.
 4. Voluntarul EURO 2020 ii pune solicitantului o bratara de acces la incheietura mainii.
 5. Spectatorul se prezinta la stadion. Accesul se face pe baza biletului sI a bratarii. Spectatorul trebuie sa aiba asupra lui si actul de identitate in baza caruia si-a rezervat biletul.

In cazul in care se constata ca documentele medicale prezentate nu mai sunt valabile, solicitantul poate intra la meci in baza procedurii de testare rapida in ziua meciului - descrisa mai jos si incadrata in Categoria D.

Achita Online Test Antigen Covid Euro2020

 1. Detinatorul de bilete se prezinta cu pana la 24 de ore inaintea deschiderii portilor pentru meci (27 de ore inainte de fluierul de start al arbitrului).
  Va recomandam sa va prezentati la unul dintre centre SAMBATA sau DUMINICA dimineata, pentru a evita aglomeratia dinaintea primului meci.
 2. Solicitantul plateste la casierie costurile procedurii - 40 lei.
 3. Personalul medical il testeaza cu un test rapid. Rezultatul testului este verificat dupa 15-20 de minute de la testare.
 4. Personalul medical semnaleaza voluntarului EURO 2020 prezent in locatie ca solicitantul este in regula (are test negativ).
 5. Voluntarul EURO 2020 ii pune solicitantului bratara de acces la incheietura mainii. Atentie: odata scoasa de la mana, bratara nu mai este valabila pentru accesul pe stadion!
 6. Spectatorul se prezinta la stadion. Accesul se face pe baza biletului si a bratarii. Spectatorul trebuie sa aiba asupra lui si actul de identitate in baza caruia si-a rezervat biletul.

In cazul unui rezultat pozitiv la testul rapid antigen, solicitantului nu i se mai aplica bratara de acces. Personalul medical urmează procedurile legale de anunaare a autoritatilor medicale despre inregistrarea unui caz de COVID-19. Solicitantul nu va putea intra la meci și nici nu i se vor returna banii pe bilet. Cu toate acestea, poate transfera biletul unui alt suporter.

Suporterii care sosesc in Romania din tari de pe lista rosie sau galbena, cu avionul, prin punctul de frontiera de la Aeroportul Henri Coanda, cu mai mult de o zi inaintea meciului, vor urma procedura de prezentare la centrele medicale COMPLET MEDICAL din Bucuresti, descrisa mai sus, pentru a dovedi incadrarea in categoriile A, B, C sau D.

Regimul de intrare al copiilor pe stadion

Copiii pana la 3 ani (inclusiv) nu trebuie testati anti-COVID 19 si au acces pe stadion fara bratara, doar in baza certificatului de nastere;

Copiii peste 3 ani urmeaza procedurile aferente categoriilor A, B, C sau D, descrise mai sus;

Este valabil orice vaccin anti-COVID 19 in urma caruia s-a eliberat un certificat medical.

Imunizarea prin trecerea prin boala se dovedeste cu documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care sa dovedeasca prezenta de anticorpi de tip IgG efectuat cu maximum 14 zile anterior). Totodata, se mai poate dovedi si prin verificarea bazei de date cu pacienti confirmati, daca au trecut cel putin 14 zile de la data confirmarii bolii.

* Procedura intocmita de Structura Locala de Organizare a UEFA EURO 2020 la Bucuresti

Programul meciurilor gazduite de Arena Nationala:

Grupa C
Duminica, 13 iunie 2021, ora 19:00 - testarea incepe Sambata, 12 iunie, ora 16:00
Austria - Macedonia de Nord

Joi, 17 iunie 2021, ora 16:00 - testarea incepe Miercuri, 16 iunie, ora 13:00
Ucraina - Macedonia de Nord

Luni, 21 iunie 2021, ora 19:00 - testarea incepe Duminica, 20 iunie, ora 16:00
Ucraina - Austria

Optimi de finala
Luni, 28 iunie 2021, ora 22:00 - testarea incepe Duminica, 27 iunie, ora 19:00 1F - 3A/B/C